mobiel +39 379 293 5202 (whatsapp bellen of appen) of thuisnummer +39 075 5454 588

Camperplaats

Wij beschikken over een aantal camperplaatsen voor campers die zelfvoorzienend zijn. Wij hebben mooie vlakke stukken op ons landgoed zodat u daar kunt parkeren en zelfs ruimte heeft om uw luifel uit te zetten. Deze plaatsen zijn op een goed begaanbare verharde weg. Wij delen erg graag ons landgoed met gasten om iedereen mee te kunnen laten genieten van de prachtige omgeving.

Bent u onderweg en zoekt u een plaats om te overnachten? Wij vragen geen vergoeding voor de eerste nacht. Wel is er een mogelijkheid om een ontbijt te bestellen. Ook hebben we een kleine tafel met eigen producten.

Ook houden we geregeld Pizza en Pasta avonden. Gezellig als u mee aanschuift! Vraag naar de mogelijkheden bij aankomst.

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze faciliteiten zoals het zwembad, ligbedden en BBQ. Wij vragen hier een kleine vergoeding van €5,00 per dag voor.

Bij vertrek vragen wij wel om de camperplaats weer netjes te verlaten zodat ook andere er weer net zo van kunnen genieten.

Wilt u langer als 1 nacht verblijven? dan vragen wij daar een vergoeding van €5,- per nacht voor.

Neem contact met ons op via email, WhatsApp of bel via WhatsApp ivm slecht netwerkverbinding +39 379 293 5202 voor beschikbaarheid en vragen.