mobiel +39 379 293 5202 (whatsapp bellen of appen) of thuisnummer +39 075 5454 588

Onze kamers

Wij beschikken totaal over 4 kamers. 3x een 2 persoonskamer en 1x een 1 persoonskamer

Deze bevinden zich op de tweede verdieping en zijn bereikbaar via een trappenhuis. De kamers zijn in verschillende stijlen ingericht en zullen de thema’s seizoenen vertegenwoordigen. Alle 2 persoonskamers zijn voorzien van Queensize boxspring bedden 160×210, nachtkastjes een kledingkast en bureau met stoel.

De zomerkamer is de superior kamer en is een zeer ruime kamer waar een extra bed geplaats kan worden. Eventueel is de kleine badkamer als prive badkamer te reserveren. Deze bevat een Toilet, wastafel en Douche. Vermeld uw wensen bij de reservering.

De Lentekamer is een zeer lichte kamer en heeft een eigen balkon

De Herfstkamer is een prachtige knusse kamer

De Winterkamer is een ruime eenpersoonskamer

Alle kamers worden verhuurd op basis van logies inclusief bed- en badlinnen.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om ontbijt erbij te reserveren dit kan tijdens de reservering bijgeboekt worden of tijdens het inchecken. Het ontbijt wordt geserveerd van 8.00 tot 10.00 uur, in de gemeenschappelijke keuken in het bijgebouw of buiten, afhankelijk van het seizoen. Deze tijden kunnen in overleg aangepast worden.

Ook is er mogelijkheid gebruik te maken van de wasmachine die in een aparte ruimte aanwezig is.

Op de verdieping bevindt zich ook nog een gezellig woonkamertje waar u gebruik kunt maken van de televisie of even op het balkon kunt genieten van de omgeving. Hier is ook een kleine ruimte met kitchenette aanwezig waar u eventueel een bakje koffie of thee kunt zetten

Bij alle kamers is het mogelijk om gebruik te maken van de grote gezamenlijke keuken en koelkast in het bijgebouw . U kan hier zelf een ontbijt, lunch of avondmaaltijd bereiden. In de keuken is er een minimum aan basisuitrusting (zout, olie, enz.) Hier bevindt zich ook een gezellige openhaard waar u heerlijk kunt genieten van de warmte. Ook mag u gebruik maken van onze kruiden in de tuin om te gebruiken bij bereidingen.

De tuin is niet omheind, maar volledig te gebruiken voor diverse doeleinden. We hebben langs onze tuin een leuke natuurlijke beekloop met kleine watervalletjes waar we ook leuke zitjes hebben. Lekker relaxen op de ligbedden bij het zwembad, zwemmen in het zwembad van 7,5×3,5 meter met een zoutwatersysteem waarbij het zout natuurlijk omgezet wordt in chloor waardoor dit beter is voor het milieu en de huid (is geen zeezout water), badmintonnen, yoga, voetbal etc. De tuin zal gedeeld worden, maar is groot genoeg voor eigen privacy en rust.

Ook hebben we nog voor de echte sportievelingen 3 wandelpaden om te bewandelen op ons terrein. Het zijn behoorlijke pittige tochten maar het uitzicht is fantastisch! Pad 1 heeft een hoogte verschil van135m en is 3,5 km lang. Pad 2 heeft een hoogte verschil van 177m in 1,2 km en in totaal een lengte van 7,5 km deze dus is wat pittiger en deze bevat ook meer rotsen. Deze paden worden met wegwijzers aangegeven. wandelpad 3 blijft op ons terrein en wandel je langs het rozenveld en heeft geen bijzondere uitdagingen en is 1,5 km.

Ook zullen we geregeld BBQ, Pizza en Pasta avonden organiseren. Als u interesse heeft laat het ons weten! Uiteraard is de BBQ voor onze gasten ook te gebruiken.

Heeft u een eigen (electrische) fiets of scooter meegenomen? Wij hebben een aparte afgesloten ruimte waar u deze netjes kunt neerzetten en eventueel ook opladen.